Lirik Sonny Joss - Wong Lanang | Chord Lirik Kunci Gitar Terlengkap

Lirik Sonny Joss - Wong Lanang

Sampai kapan atimu berubah
Wis setahun kowe dadi pacarku
Tiap tak apeli ra nate nemoni
Opo salahku opo dosaku

Opo saiki wis ono wong liyo
Sing luwih ganteng ganteng soko aku
Kowe ko yo tego kowe kok mentolo
Nglarani atiku nglarani atiku

Reff :

Aku ra mekso mekso sliramu
Yen pancen ra gelem terus terang wae
Aku ra mekso mekso sliramu
Yen pancen ra seneng ora opo-opo


Elek-elek’o aku wong lanang
Sih biso golek wong wadon liyo


Chord Gitar Sonny Joss Wong Lanang | Chord Lirik Kunci Gitar Sonny Joss Wong Lanang | Lirik Chord Gitar Sonny Joss Wong Lanang | Kunci Dasar Gitar Sonny Joss Wong Lanang | Kunci Gitar Sonny Joss Wong Lanang | Lirik Lagu Sonny Joss Wong Lanang | Kunci Dasar Lagu Sonny Joss Wong Lanang | Belajar Gitar Sonny Joss Wong Lanang | Daftar Lagu Sonny Joss Wong Lanang | Koleksi Kunci Gitar Sonny Joss Wong Lanang |